BIOGRAFIA  

  Isabel Canet Ferrer va nàixer a Simat de Valldigna el 1970. És llicenciada en Geografia i Història, especialitat Història de l'Art, per la Universitat de València. Sempre ha compaginat l'interés per la investigació historiogràfica amb l'estima per la literatura. El resultat són un grapat d'articles que ha publicat en revistes especialitzades i llibres col·lectius diversos.
     En els darrers anys s'ha dedicat, entre altres coses, a la defensa del patrimoni cultural. Des del 2008 és fundadora i presidenta d'Arc de Mig Punt. Associació Memòria i Patrimoni, una associació sense ànim de lucre que té per objectiu la promoció del patrimoni cultural de la Safor (per més informació podeu vore:https://arcdemigpunt.wordpress.com/
   Actualment és membre del Consell General del Centre d'Estudis i Investigacions Comarcals Alfons el Vell, de l'associació d'escriptors Saforíssims.http://saforissims.org/blog/2011/02/17/isabel-canet-ferrer/

     El 2008 va publicar un primer llibre de biografies, titulat Or i Vellut. Retrats de dones de Gandia, que recollia les experiències vitals de nou dones destacades de la capital de la Safor.
     El 2010 va quedar finalista del Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil La Copa dels Orígens publicada per Edicions del Bullent.
      També ha participat en la campanya Llegir en Valencià amb la rondalla El tresor del castell de Marinyén, publicada per Bromera el 2014. I recentment amb Bullent ha publicat la novel·la fantàstica El Baró de Foc.